Hej på er!

Min dörrkrans var inte för rolig. Så jag ville ha en annan krans kände jag. Jag funderade på hur jag vill att den ska se ut. För att ha något att gå efter. Jag ville inte köpa en. Jag samlade ihop grenar som vi klippte ner från träden förra veckan. Jag hade en metallring sen innan, jag klädde hela ringen med grenar som jag fäste och flätade i hop med varandra. Det tog sin lilla tid. Men jag älskar att pyssla så det gjorde mig inget. Jag tycker det är fint när det är stilrent. Så jag dekorerade kransen med endast sammetsband och fjäderblommor.

Ha en fin kväll ❤️

dav

Vilken underbar dag det har varit idag! Dagen började med shopping och lunch med mamma. Så mysigt! När jag kom hem så var solen framme och värmde så skönt. Så jag passade på att så lite frö, och det gjorde jag i vårt uterum. Där har vi många fönster så när solen ligger på blir det så varmt och skönt.

Ha en fin kväll

dav

Hej!

Kom precis hem från ett mysigt 7års kalas. Vi blev bjudna på mycket gott. Jag äter inte vitt socker och mjöl. Så jag tog med en browniekaka som är gjord på svarta bönor, kokossocker m.m som jag serverade med jordgubbar och passionsfrukt. Den kakan är så god!

Ha en fin kväll!

dav

Hej!

Förra helgen var helt underbar! Vi var i Göteborg. Vi bokade ett hotell som låg väldigt centralt. Så vi promenerade dit vi skulle. På fredagen var vi på Titanic museet. Det var mycket intressant. Efter Titanic så strosade vi lite på stan för att sedan avsluta kvällen på restaurangen Fiskekrogen. Vi åt deras underbara skaldjursbuffe, tror aldrig jag har frossat så mycket i skaldjur innan :). Där fanns verkligen allt! Så är ni i Göteborg så tycker jag ni ska besöka den restaurangen. På lördagen blev det shopping i mina favvoaffärer. Och vi gjorde även ett besök på Universium. Älskar regnskogen som är uppbyggd där och alla vilda djur som finns att titta på. Kvällen avslutades på en asiatisk restaurang. Det var två underbara dagar!

Ha en fin helg!

Johanna

Hej!

Idag har jag och mannen suttit i solen och bara njutit. Så skönt! Man känner att kroppen verkligen behöver tanka på lite D-vitaminer. Jag har klippt ner lite visset i trädgården och plockat en stor bukett med Snödroppar. Förra året köpte jag virke till en blomlåda/planeringslåda som ska byggas efter mina ritningar. Så jag får nog börja så några frön. Så jag har något att plantera. 😊 Ibland har jag faktiskt köpt färdiga plantor som det bara är att plantera direkt. Det är lyx att plocka solvarma tomater att äta. Det är godis för mig.

sdr
[bilden är tagen på vår camping]