Nya trender & återvinning

Inredningstrenderna byts ut

Hej!

Nu börjar mer och mer beige komma tillbaka. Enligt trenderna så bytts det grå ut mot beige. Mässing får sällskap av silver. Flera av mina favoritfärger är också inne nu. Rosa toner, jordnära bruna och beigea toner & även lila i dämpande toner.

Något som också är stort är återvinningen, som jag hoppas och tror kommer hålla i sig. Något som jag tycker är mycket roligt det är Second hand. Där fyndar man och återvinner & oftast så går pengarna till något bra. Det gillas verkligen.

Nu senaste så fyndade jag ett linne i siden för ynka 55:- & det var ett linne som säljs för runt tusenlappen. Så nu har jag en outfits som är ledig men välklädd. Det rosa linnet i siden och ett par svarta kostymbyxor med resår i midjan & en kortare svart kappa. Skorna jag ska ha till går i samma nyans som linnet. Jag tycker det är bra att ha en bas i garderoben som går i neutrala färger. Dem kläderna kan man ha länge eftersom dem passar till allt. Även ett bra miljötänk. Komma från ”slit och släng” kulturen.

Drömtex har tänkt på miljön. Dem återvinner kartonger. Istället för att ta nya när dem skickar beställningar så återanvänder dem gamla kartonger. Superbra om du frågar mig. Om ni skulle ha missat så säljer dem flera gardiner som har 50-års garanti. Det är ju hur bra som helst!

En tanke om “Nya trender & återvinning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *